MOROCCANOIL®

KROPSPLEJE BERIGET MED ARGANOLIE

MOROCCANOIL®

KROPSPLEJE BERIGET MED ARGANOLIE

Arganolie

Argantræer vokser og overlever i halvørkenområder ved Middelhavet. Argantræets dybe rødder og små blade gør det muligt for det at modstå tørre vinde og vandtab, hvilket resulterer i en nød med en unik olieprofil.

Ren arganolie er en dyrebar olie, der høstes og udvindes af argantræets nød. I århundreder har kvinder på tværs af Middelhavet brugt arganolie i deres skønhedspleje for at op et sundt og levende udseende hud og hår.

Arganolie til huden hydrerer på en luksuriøs måde og tilfører den fugt. Arganolie er også kendt for at hjælpe med at reducere forekomsten af rynker.

Moroccanoil body - Frisør Jane Steen
Moroccanoil - Frisør Jane Steen

Miljøvenlige hårprodukter

Moroccanoil blev inspireret af arganoliens transformerende virkningsevne. Denne ældgamle skønhedshemmelighed, som er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter, hjælper med at hydrere og blødgøre hår, hud og negle.

Alle Moroccanoils produkter er beriget med arganolie. Dette gør ikke kun håret naturligt blødt og glansfuldt, men forbedrer også hårets tilstand hver gang produktet anvendes.

“Vi er begejstrede for at fejre over et årti med arganolie og innovation, og i dag forbliver vores mål uændret – at styrke smukke transformationer og skabe produkter, der inspirerer til tillid.” – Carmen Tal.

Maroccanoil Hand Wash - Frisør Jane Steen

Hand wash

Moroccanoil handwash giver en skånsom rens af dine hænder. Formelen er beriget med antioxidantrig arganolie, der fugtgiver huden, og hyaluronsyre, der låser fugten inde. Meget lækker og blød sæbe, der effektivt renser og stadig plejer hænderne skånsomt. Fri for parabener, sulfat og mineralske olier.

Maroccanoil Hand Creme

Hand Creme

En lækker creme, der hurtigt absoberes af huden og giver intens pleje og fugt til hænder, negle og neglebånd. Cremen er rig på arganolie og hyaluronsyre, der giver og fastholder fugt. Squalane blødgør og udglatte huden, og kakao- og sheasmør øger fugten og styrke hudbarrieren. Fri for parabener og mineralolie.

Maroccanoil Pure Argan Oli - Frisør Jane Steen

Pure Argan Oil

Pure Argan Oil er 100 % ren arganolie, der giver fugt og forkælelse fra top til tå. Olien giver næring til hud, hår og negle. En luksuriøs olie med plejende og fugtgivende egenskaber til ansigt, krop, negle og hår og efter lader skønhed og glans. Let at påsmøre og absorberes hurtigt.

Maroccanoil Body Souffle - Frisør Jane Steen

Body Soufflé

Moroccanoil body soufflé er pisket, hvilket gør den let og luftig. Den absorberes hurtigt ind i huden, tilfører masser af fugt og pleje, der giver en silkeblød og glat hud. Argan-, avocado- og macademiafrøolie reparerer, og fugtgivende squalen giver beskyttelse.
Kommer i en fin genanvendelig glaskrukke.

Maroccanoil Body Butter

Body Butter

Moroccanoil Body butter er meget intens med en federe konsistens, men er stadig hurtigabsorberende. Den giver rigelig næring og langvarig fugt og gør huden blød uden at fedte. Består af Arganolie, shea-, kokos- og mangosmør samt hyaluronsyre.
Kommer i en fin genanvendelig glaskrukke.

Maroccanoil Body Lotion - Frisør Jane Steen

Body Lotion

Let og lækker bodylotion fra Maroccanoil, der er hurtigabsorberende og rig på argan, kamelia- og natlysolie. Den lette, fugtgivende lotion indeholder bladekstrakt fra aloe, der giver en blødere, glattere og mere strålende hud. Fri for parabener, sulfat og mineralske olier.