MOROCCANOIL®

HÅRPLEJE & STYLING BERIGET MED ARGANOLIE

Moroccanoil

Carmen Tal, der er medstifter af Moroccanoil, var milevidt hjemmefra, da hun efter en rutinemæssig hårfarvning, der gik galt, første gang stiftede bekendtskab med den kraftfulde effekt af arganolie. Da hun oplevede forvandlingen på ​​hendes hår, der øjeblikkeligt blev genoplivet fra beskadiget til glansfuldt, glat og blødt, gik hun på jagt efter hemmeligheden bag. Hun ville dele magien ved denne arganolie med kvinder over hele kloden.

Det blev starten på Moroccanoil, der er vokset til et ikonisk skønhedsbrand. Alle produkter er basseret på den prisvindende formel tilsat arganolie, der skaber langvarig glans, øger håndterbarheden, nedsætter tørretiden og booster glans.

Moroccanoil olier - Frisør Jane Steen
Moroccanoil - Frisør Jane Steen

Miljøvenlige hårprodukter

Moroccanoil blev inspireret af arganoliens transformerende virkningsevne. Denne ældgamle skønhedshemmelighed, som er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter, hjælper med at hydrere og blødgøre hår, hud og negle.

Alle Moroccanoils produkter er beriget med arganolie. Dette gør ikke kun håret naturligt blødt og glansfuldt, men forbedrer også hårets tilstand hver gang produktet anvendes.

“Vi er begejstrede for at fejre over et årti med arganolie og innovation, og i dag forbliver vores mål uændret – at styrke smukke transformationer og skabe produkter, der inspirerer til tillid.” – Carmen Tal.

Moroccanoil Treatment

Treatment

Den verdensberømte olie kendt for sine effektive og plejende egenskaber. Moroccanoil har udviklet en unik, ultralet, ikke-fedtende udgave af arganolie, som tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt resultat. Giver dig silkeblødt, skinnende og sundt hår.

Moroccanoil Treatment Light

Treatment Light

Den verdensberømte olie i en light udgave, der er velegnet til blond og fint hår. Arganolie og vitaminer fremskynder tørretiden og øger glansen. Den revolutionerende olie elsket af kvinder verden over for sin plejende egenskaber, glans og silkebløde effekter.

MOROCCANOIL all in one leave-in conditioner

Leave-In Conditioner

Beskytter håret mod at knække, mod varmen fra stylingredskaber og giver blødt og velplejet hår. Indeholder arganolie, rene aminosyrer, der styrker håret og naturligt sukker, der fungerer som en beskyttende hinde, der blødgører og bevarer fugten.

Maroccanoil Perfect Defense

PERFECT DEFENSE

Moroccanoil Perfect Defense er en varmebeskyttende spray, der fugt til håret så det forbliver blankt og sundt. Den nærende arganolie og vitaminrige formel genhydrerer håret, mens den beskytter mod de skadelige virkninger af varmestyling op til 230⁰ C.

Moroccanoil protect and prevent spray

PROTECT & PREVENT Spray

Moroccanoil Protect and Prevent Spray er en leave-in conditioner, der beskytter mod UV- stråler, forurening og varme fra stylingredskaber. Sprayen hjælper til at farvet hår ikke falmer og bliver gullig. Den gør det lettere at rede håret ud og gør håret blødt og glansfuldt.

Maroccanoil Mending Infusion

MENDING INFUSION

Moroccanoil Mending Infusion reparerer ikke kun spaltede spidser, den plejer og styrker også håret, og den giver et silkeblødt og nyklippet look. En blanding af arganolie og baobab ekstrak forvandler de tørre spaltede spidser til silkebløde lokker. 

Moroccanoil Volumizing Mousse

VOLUMIZING MOUSSE

Giv fladt og livløst hår øjeblikkeligt volumen og løft med Moroccanoil Volumizing Mousse. Styling volumizeren giver en fantastisk volumen og skaber løft uden at klæbe. Arganolie rig på antioxidanter og et antistatisk middel giver et silkeblødt hår, der er let at style.

Moroccanoil Volumizing Mist Size

VOLUMIZING MIST

Sprøjt liv i fint og flat hår med Moroccanoil Volumizing Mist. Denne spray løfter håret og giver et look, der er op til 50 % fyldigere, samtidig med at den bevarer bevægelse i håret og giver et naturligt look. Arganolie og aminosyrer fra ris styrker håret og gør det let medgørligt

Moroccanoil Texture clay

TEXTURE CLAY

Et formbart ler, der let former et naturligt look med en mat ikke-klæbende finish og stærkt hold. Moroccanoil Texture Clay indeholder en blanding af arganolie, sheasmør og bentonit-ler der tæmmer og kontrollerer krus hele dagen og giver et ’messy’ glamourøst look.

Moroccanoil Dry Texture Spray

DRY TEXTURE SPRAY

Moroccanoil Dry Texture spray baseret på arganolie giver et naturligt look med langvarig volumen og hold. Den er ideel til finish for en styling med tekstur og fylde. Sprayens kraftige hold og tørre konsistens gør den også perfekt til fletning og andre håropsætninger.

Moroccanoil Dry Shampoo

DRY SHAMPOO

Moroccanoil Dry Shampoo absorberer hårets overskydende fedt, produktrester og lugt. Håret bliver igen rent og friskt. Tørshampooen er baseret på arganolie og er UV-beskyttende. Fås i en light udgave til lyse hårfarver og i en dark udgave til mørke hårfarver.

Moroccanoil Luminous Hairspray

LUMINOUS HAIRSPRAY

Luminous Hairspray er fleksible hårspray til styling med bevægelse. Beriget med arganolie tilfører sprayen glans og bekæmper fugt og krus. Den er let at børste ud, så frisuren hurtigt kan restyles. Sprayen fås i de tre varianter Medium, Strong og Extra Strong.