Kevin.murphy

Skincare til dit hår

Kevin Murphy er Skincare til dit hår

KEVIN.MURPHY-serien er baseret på en filosofi om, at du skal behandle dit hår med samme omhu, som du behandler din hud.

Produkterne er udviklet af naturlige og gavnlige ingredienser fra den australske natur – og de er alle uden parabener og sulfater. Kort sagt er serien inspireret af de fineste ingredienser, som naturen har at byde på.

KEVIN.MURPHY-serien består af ​​shampoo, balsam, pleje- og stylingprodukter, der alle er den ultimative forkælelse af dit hår.

Kom ind i salonen og få råd og vejledning, så du får lige nøjagtig de produkter, der passer bedst til dit hår.

Frisør Esbjerg Kevin Murphy miljø 3
Frisør Esbjerg Kevin Murphy miljø 2

Miljøvenlige hårprodukter

KEVIN.MURPHY regnes for at være en mester af hans profession. Efter uddannelse hos Vidal Sassoon i London, vendte Kevin Murphy hjem til Australien for at etablere sig som en af landets mest eftertragtede stylister.

Han er kendt for at skabe nye trends indenfor innovative hårdesigns, men ikke mindst for at skabe banebrydende produkter som både er miljøvenlige og skånsomme mod håret.

”Manglen på produkter, der præsterede, som jeg havde brug for dem tvang mig til at gå ud over konventionelle hårprodukter og se på de fremskridt, der gøres med hudpleje.” – Kevin Murphy

Kevin Murphy Volume miljø1 - Frisør Jane Steen

Volume - Angle

Volume-serien giver volumen og fylde til fint og fladt hår. Med infusion af mango, kakaosmør, grøn te, lavendel og hybenroseekstrakt fås maksimal fyldighed.

Kevin Murphy Hydrate - Frisør Jane Steen

Hydrate

Hydrate-serien er den optimale blødgørende pleje og vægtløse fugtgiver til tørt hår. Med lækre ingredienser som shea-smør og kakadu-blomme fås et lækkert sundt hår.

Kevin Murphy Rejuvenate Young again Frisør Jane Steen

Rejuvenate

Rejuvenate-serien nærer og genopretter tørt, skørt og aldrende hår. Samtidig fås ungdommelig glans og blødhed med baobab, evighedsblomst og lotusblomst samt 20 aminosyrer.

Kevin Murphy Repair - Frisør Jane Steen

Repair

Repair-serien reparerer, genopbygger og styrker tørt beskadiget hår. Med en kraftfuld blanding af ananas- og papayaenzymer samt protein fra grønne ærter forvandles håret på magisk vis fra hø til silke. Ren magi fra Kevin.Murphy.

Kevin Murphy Smooth - Frisør Jane Steen

Smooth

Smooth-serien modvirker krus, udglatter og blødgør tykt, groft eller uregerligt hår. Med mango, shea- og murumuro smør fås et silkeblødt og frizz-fri hår.

Kevin Murphy Thickening - Frisør Jane Steen

Thickening

Thickening-serien styrker og tykner fint og tyndt hår. Med en fusion af ingefær og nældeekstrakter fås masser af styrke til håret – hårvæksten stimuleres og hårets vækstfase forlænges. Få et stærkt hår og mindsk hårtab med Thickening fra Kevin.Murphy.

Kevin Murphy Everlasting colour - Frisør Esbjerg

Everlasting Colour

Everlasting Colour-serien beskytter håret og forsegler hårfarven. Ligger en beskyttende hinde om hårstrået og beskytter håret mod hårdt vand og mineraler, hvilket giver et mere glansfuldt hår. Everlasting Colour er den nyeste serie fra Kevin.Murphy.

Kevin Murphy Blonde - Frisør Esbjerg

Blonde

Blonde-serien er pleje til dit blonde eller grå hår. Opfrisk farven og modvirk gullige og kedelige nuancer med optisk lysning, lavendel og jojoba frøolie. Med Blonde genoprettes hårets glans.

Frisør Esbjerg Kevin Murphy Detox

Detox

Detox-serien afgifter og exfolierer blidt håret ved at fjerne uønsket mineral- og produktophobninger. Med detox-produkterne stimuleres og renses hår og hårbund med en blanding af papaya- og tea tree-ekstrakt.

Frisør Esbjerg Kevin Murphy Scalp.Spa

Scalp.Spa

Scalp.Spa-serien er fyldt med velkendte ingredienser fra hudplejeindustrien, som kan helbrede hårbundsproblemer. Ekstrakt fra sellerifrø lindrer og genopretter fugtbalancen i en irriteret hårbund.

Frisør Esbjerg Kevin Murphy Curls

Curl

Curl-serien definerer og fremhæver perfekt krøllet og bølget hår med vægtløse fugtighedsgivere. En unik formel af geranium og 6 australske frugtekstrakter plejer dit hår, mens du styler.

Frisør Esbjerg Kevin Murphy Texture

Texture

Texture-serien giver dit hår volumen og tekstur. Få det det sexede og lidt rodede strand-look, brug texture- serien fra Kevni.Murphy, og plej samtidig håret med antioxidanter og vitaminer fra honning, citrus og mandarin.

Kevin Murphy Style/Control Frisør Jane Steen

Style/Control

Style/Control-serien er ideel til at skabe den ønskede frisure. Få kontrol og hold med effektive ingredienser, som naturligt udvundet efeu, grøn te og bambusekstrakt.

Kevin Murphy BlowDry hos Frisør Jane Steen

BlowDry

BlowDry-serien giver synligt løft og en intens volumen med længerevarende effekt. Få et glat, blødt og voluminøst hår med BlowDry-produkterne fra Kevin.Murphy, der samtidig beskytter mod luftfugtighed.

Frisør Esbjerg Kevin Murphy Protect miljø

Protect

Protect-serien beskytrer dit hår mod varmen fra stylingsredskaber og mekaniske skader. Giver ekstrem varmebeskyttelse helt op til 232° C.